Tallers d’emprenedoria

La idea és només una de les peces.

La idea de negoci és l’inici del procés de creació d’una empresa. Juntament amb la persona emprenedora i el mercat, forma part del triangle bàsic a tenir en compte a l’hora d’iniciar un negoci.
Conèixer les característiques i aptituds personals, l’observació: del mercat, de l’entorn social, de l’entorn polític-legal i l’observació de l’entorn tecnològic ens aporten una visió àmplia sobre la idea de negoci.

Des del Centre Emprèn volem ajudar-te a començar a treballar la teva idea de negoci amb seminaris que t’ajudin a conèixer el perquè i el com s’ha de realitzar un Pla d’Empresa, la creativitat, el triangle emprenedor, a conèixer casos pràctics. Amb aquesta finalitat, algunes de les activitats previstes al Centre Emprèn són:

Organitzar xerrades a l’IES, amb participació d’emprenedors i emprenedores que recentment hagin endegat el propi negoci al municipi o a l’entorn.

– Organitzar tallers de generació d’idees empresarials, amb persones que tinguin ja idees definides, amb les quals es treballaria de manera específica els passos a seguir fins a la creació de l’empresa.

– Realitzar seminaris de sensibilització a emprendre oberts a tota la ciutadania, mostrant, per exemple, l’origen de les idees empresarials.

 

En archivo