Reempresa

L’ajuntament de Castelló d’Empúries és una entitat participant del projecte reempresa, un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional i que ofereix nombrosos avantatges, ja que s’esforça en consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprededors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial per mitjà de la transmissió d’empreses, garantint l’activitat de les empreses econòmicament viables.

En els últims anys, s’han dedicat molts recursos a la creació de noves empreses, sabent que és tant o més important dedicar l’esforç a mantenir les empreses solvents per tal que segueixin funcionant i no hagin de tancar per manca de relleu empresarial.

La reempresa és el mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altre, en funcionament, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la fase de crear-la. L’objectiu de la Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació.

Enllaç a la web Reempresa

En archivo