Jo compro a Castelló i Empuriabrava, i tu?

Nova campanya comercial “Jo compro a Castelló i Empuriabrava, i tu?”

Es posa en marxa la nova Campanya “Jo compro a Castelló i Empuriabrava, i tu?”, en el marc de les accions del Pla Estratègic Econòmic i d’Ocupació previstes per aquest 2015.

Aquesta campanya de dinamització del teixit empresarial i de sensibilització per augmentar el consum al municipi es difondrà inicialment a través de les targetes de transport urbà, que inclouran en el seu revers la imatge de la campanya. Per iniciar la campanya, es preveu el repartiment d’unes 4.000 targetes al municipi, adreçades a dos col·lectius concrets, els majors de 65 anys i els joves de 13 a 25 anys, i ampliable a d’altres col·lectius.

La nova campanya està adreçada a tot el teixit empresarial del municipi, no només comerç. L’objectiu és la fidelització, oferint descomptes i avantatges als clients, i la captació de nous clients, fomentant el consum al municipi i evitant la fuita de consum cap a d’altres municipis.

Els establiments adherits a la campanya tindran un adhesiu a l’aparador com a empresa adherida. A final d’any s’editarà un fulletó amb totes les empreses adherides i les avantatges que ofereixen. Mentrestant, la campanya es difondrà mitjançant els canals habituals de comunicació, oficines de turisme, premsa, mailings, pàgina web, xarxes socials…

Per adherir-vos a la campanya o per demanar més informació, adreceu-vos al Centre Emprèn, trucant al 972 45 68 17 o a través de castelloempren@castello.cat

Establiments adherits

En archivo