Pla de desenvolupament del model associatiu

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha elaborat un pla per a l’estructuració i la consolidació del moviment associatiu empresarial al municipi amb l’objectiu de conèixer quin és el model d’associacionisme empresarial per a la promoció del teixit econòmic.
El Pla, que s’ha redactat amb la col·laboració de l’empresa Focalizza, assistència comercial i màrqueting, s’ha estructurat en tres fases, la primera destinada a definir l’estructura associativa, la seva delimitació, les activitats que realitzen i el seu estat actual, a través d’entrevistes grupals. La segona fase s’ha basat en l’anàlisi sobre les conclusions en relació als aspectes definits en la primera fase que fan referència a l’estat actual de les diferents associacions, i la tercera fase ha de servir per definir el model associatiu més idoni per al teixit productiu del municipi.
El pla de treball també defineix el marc de col·laboració idoni entre l’ajuntament i les diferents associacions empresarials del municipi, per tal d’impulsar un pla d’actuacions de manera conjunta, a fi de promoure l’activació econòmica del municipi.
Descarregueu el Pla d’acció model associatiu Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Aquest estudi ha estat elaborat per:
focalizza logo

 

En archivo